Jag och en bild på Helena. Denna bild blev det alltså i våran affärsplan. Hoppas verkligen det går bra, men det känns då roligt eftersom företaget går väldigt bra ändå, dock är jag helt slutkörd och fokuserar som sagt mest på skolan och försöker också börja igen att träna. Tränade ett ganska intensivt pass idag, ska träna imorgon också, vet bara inte var. Antingen hemma, ute, gym eller träningskompaniet. 

Just nu sitter jag då i alla fall och pluggar till provet imorgon. Det känns trögt, men det är riktigt intressant om allt jag läser. Vilket gör det mindre tråkigt så att säga. Läser nämligen om kroppen - hormoner och nervsystemet. Vilket då också blir lite personligt. Det handlar ju om Tyroxin och sköldkörteln. Jag äter ju levaxin, det är en tablettform av tyroxin som skapas i sköldkörteln.
Hoppas verkligen det går bra imorgon. Har inte alls för många lektioner men ändå har jag fullspäckat schema när det gäller plugg. Har nämligen nu börjat ta tag i mina restuppgifter som jag skjutit upp allt för länge. Dock har det varit mycket senare tid och jag har helt enkelt varit för lat för att ta an utmaningen. 

Däremot har jag mer ork nu när mitt och Helenas företag lugnat ner sig lite. Nu behövs det inte direkt någon stress som det varit. Våra armband kommer säljas på mässan på Silvermuseet i helgen. Hoppas verkligen vi når vårat mål, men försöker vara positiv. Jag försöker se något bra med allt, annars orkar jag faktiskt inte med någonting om jag inte försöker. När jag väl kommer in i en negativ syn så kommer jag stressa upp mig och tillslut lägga av med allt. Sedan blir man ju inte gladare av att se saker negativt. 

Det är nog ett tips jag har, hur svårt och irriterande något än är så andas ut och försök tänka att allt kommer ordna sig. Det är så jag fortfarande står idag. Den meningen eller tanken använder jag rätt ofta för att få orken att fortsätta och inte stressa upp mig.För jag är ingen stresstålig människa, det vet jag. Men jag försöker kontrollera mig och det är fan jag som har kontrollen över mig själv. Det är jag som styr. 

Längtar dock redan till helgen eftersom då blir det plugg och avslappning på hög nivå! Lite filmmys och skriva lite uppsatser. Saker jag skjutit upp och saker som snart ska vara inne. Mitt mål är att innan nya året ska alla mina restuppgifter vara klara, så jag kan släppa den där tyngden från mina axlar och fortsätta blicka framåt.

Nej, nu måste jag fortsätta. Däremot så skriver jag snart igen! Puss på er! :)
 
 
 
Love, Malin